Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Događanja

Izdvojili smo neka zanimljiva događanja, u nekima ćemo možda sudjelovati zajedno a neka možete i sami posjetiti.  • Škola planinskog skijanja – Platak; veljača 2018

PD Platak uz suradnju SPV Rijeka organiziraškolu planinskog skijanja tijekom veljače 2018.

Škola je namjenjena za sve članove planinarskih društava koji žele nadograditi osnovno skijaško znanje i vještine, s naglaskom na turno skijaške tehnike i skijanje izvan uređenih staza.

Predviđena tematska predavanja i vježbe održavaju se na Platku (Veliki dom).

Završna dvodnevna planinarsko-skijaška vježba održat će se na turi “Dolinom Triglavskih jezera” u sklopu koje će se provesti i terenski ispit.

Škola planinskog skijanja osnova je za nastavak školovanja za vodiče planinskog skijanja (G standard).

Sve informacije o školi kao i o načinu prijave nalazi se na ovoj poveznici.

Plan predavanja nalazi se na ovoj poveznici.


  • Natječaj za najljepšu planinarsku fotografiju

ROK DOSTAVE: 1.12.2017.

Pozivamo sve zaljubljenike u planinarenje i fotografiranje da se prijave na foto natječaj za najljepšu planinarsku fotografiju!

Proglašenje pobjednika održat će se na donatorskoj večeri u subotu 16. prosinca 2017 u Bistrou Kamačnik, Vrbovsko s početkom u 20 sati. Nagrađena fotografija, kao i sve odabrane fotografije moći će se kupiti putem licitacije. Sva prikupljena sredstva biti će iskorištena za uređenje edukativno-umjetničke staze prema Ledenoj jami u Moravicama.

Autoru najljepše fotografije biti će dodijeljena prigodna nagrada – košara sa domaćim proizvodima lokalnih goranskih proizvođača!

Veselimo se vašem sudjelovanju!

 Uvjeti natječaja:

• Foto natječaj otvoren je od 9. listopada do 1. prosinca 2017. godine, a proglašenje pobjedničke fotografije održati će se 16. prosinca 2017.
• Jedan autor/autorica može poslati do najviše 3 fotografije
• Fotografije se predaju isključivo slanjem na adresu elektroničke pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
• Natjecatelj/natjecateljica osobno je odgovoran/odgovorna za prikazani motiv na fotografiji te jamči da je fotografija snimljena na planinarskom izletu/šetnji (ne mora biti član društva; ne mora biti službeno organizran izlet)
• Autor/autorica fotografija poslanih na ovaj foto natječaj prepušta ostvarivanje autorskog prava u dijelu reproduciranja, distribucije, prodaje na donatorskoj večeri i predstavljanja javnosti tih fotografija PD „Rudač“, Moravice te se za takvo korištenje autorskog djela odriče honorara u bilo kojem obliku kao i prava na potraživanje autorske naknade
• Fotografije prikupljene putem natječaja PD „Rudač“, Moravice koristit će isključivo u promotivne i humanitarne svrhe: objava na Facebooku, internetu, medijima te za organizacija izložbi fotografija te izradi brošura ili prodaji u humanitarne svrhe
• Pri svakom korištenju fotografija iz ovog foto natječaja PD „Rudač“, Moravice se obvezuje naznačiti autora/autoricu


  • HPD Platak - Dotaknimo stijene Matterhorna 4478 m

​Povodom 70 god. osnutka HPD Platak, pozivamo vas na jedinstveni planinarski izlet u Zermatt od 30.06. do 07.07.2018.

Program izleta obuhvaća atraktivne planinske vrhove iznad 4000m: Breithorn, Matterhorn, Monte Rosa.

Osim vrhova program obuhvaća atraktivne planinarske šetnice u okolici Zermatta, kao i obilazak najvećeg visećeg mosta u Europi. Smještaj u 2/3/4 i višekrevetnim app. u Zermattu. 

Cijena app. po osobi sa uključenim prijevozom 380 Eur.

Cijena brdske željeznice, sistema žičara po predviđenom programu za 8-dana po osobi 200 Eur.

UKUPNA CIJENA: 580 Eur (sa uključenim planinarskim vodičima i turističkim pratiteljem u autobusu)

Mogudnost plaćanja na rate počevši od 01.11.2017. do 01.06.2018.
 
U cijenu nije uračunato zdravstveno i putno osiguranje.
 
Za uplatu i program puta odgovoran Bistričić Zoran, 091/545 545 3