Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Događanja

Izdvojili smo neka zanimljiva događanja, u nekima ćemo možda sudjelovati zajedno a neka možete i sami posjetiti.  • 20.10. Izložba planinarskih fotografija

 


  • Natječaj za najljepšu planinarsku fotografiju

ROK DOSTAVE: 1.12.2017.

Pozivamo sve zaljubljenike u planinarenje i fotografiranje da se prijave na foto natječaj za najljepšu planinarsku fotografiju!

Proglašenje pobjednika održat će se na donatorskoj večeri u subotu 16. prosinca 2017 u Bistrou Kamačnik, Vrbovsko s početkom u 20 sati. Nagrađena fotografija, kao i sve odabrane fotografije moći će se kupiti putem licitacije. Sva prikupljena sredstva biti će iskorištena za uređenje edukativno-umjetničke staze prema Ledenoj jami u Moravicama.

Autoru najljepše fotografije biti će dodijeljena prigodna nagrada – košara sa domaćim proizvodima lokalnih goranskih proizvođača!

Veselimo se vašem sudjelovanju!

 Uvjeti natječaja:

• Foto natječaj otvoren je od 9. listopada do 1. prosinca 2017. godine, a proglašenje pobjedničke fotografije održati će se 16. prosinca 2017.
• Jedan autor/autorica može poslati do najviše 3 fotografije
• Fotografije se predaju isključivo slanjem na adresu elektroničke pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
• Natjecatelj/natjecateljica osobno je odgovoran/odgovorna za prikazani motiv na fotografiji te jamči da je fotografija snimljena na planinarskom izletu/šetnji (ne mora biti član društva; ne mora biti službeno organizran izlet)
• Autor/autorica fotografija poslanih na ovaj foto natječaj prepušta ostvarivanje autorskog prava u dijelu reproduciranja, distribucije, prodaje na donatorskoj večeri i predstavljanja javnosti tih fotografija PD „Rudač“, Moravice te se za takvo korištenje autorskog djela odriče honorara u bilo kojem obliku kao i prava na potraživanje autorske naknade
• Fotografije prikupljene putem natječaja PD „Rudač“, Moravice koristit će isključivo u promotivne i humanitarne svrhe: objava na Facebooku, internetu, medijima te za organizacija izložbi fotografija te izradi brošura ili prodaji u humanitarne svrhe
• Pri svakom korištenju fotografija iz ovog foto natječaja PD „Rudač“, Moravice se obvezuje naznačiti autora/autoricu